GLS csomagfeladás módja és előnyei

A GLS csomagfeladás hazánkban az egyik legjobb választás, aminek számos előnye van. A csomagfeladás és csomagküldés terén a GLS nem véletlenül vált az egyik legjobb hírű céggé. A szolgáltatás a postához viszonyítva kiemelkedik rugalmasságával, egyszerű ügymenetével, ügyfélközpontú szemléletével, megbízhatóságával és hatékonyságával.

A belföldi GLS csomagfeladás rendkívül gyors és pontos. Az időkritikus küldemények esetén, ahol a sebesség és a megbízhatóság döntő fontosságú, a GLS biztosítja a csomagok gyors és biztonságos célba jutását kiterjedt futárhálózatával. Modern csomagkövetési rendszerével garantálja, hogy minden csomag eljusson rendeltetési helyére. A rendszernek köszönhetően mind a feladó, mind a vevő értesítő üzenetet kaphat a küldemény aktuális helyzetéről.

A GLS súly és méret alapú díjszabása további előnyt jelent a feladók és címzettek számára. Rugalmas árképzése révén mindenki megtalálhatja a számára megfelelő csomagküldési megoldást, függetlenül attól, hogy kisebb, könnyebb küldeményről vagy nagyobb, nehezebb csomagról van szó. A kézbesítés módja is megválasztható, így akár háztól házig, vagy csomagpontra való szállítás is kérhető. A legtöbb csomagponton van lehetőség feladni is a küldeményeket.

A GLS futárrendelés egyszerűsége további kényelmi szempont, ami népszerű választássá teszi a szolgáltatót. Az ügyfelek online rendelhetnek futárt a csomag felvételére és kézbesítésére, így időt és energiát spórolnak meg. Az online rendelést követően másnap érkezik címünkre a futár felvenni a küldeményt, amit jellemzően a következő napon kézbesítenek. Háztól házig tartó kézbesítés esetén nem szükséges előzetesen otthon csomagcímként nyomtatnunk. Természetesen van lehetőség sürgős csomagfeladásra is, vagy a szokásostól eltérő méretű küldemények szállításának megrendelésére is.

A GLS megbízható partner a nemzetközi szállításban is. Európa legtöbb országába egy héten belül eljut a Magyarországon feladott csomag. Nemzetközi küldemény esetén csak háztól házig való szállításra van mód.